Lylyn Seudun valokuituhanke

Lylynseudun valokuituhankkeen kaivutyöt on aloitettu 12.4.20121 Pirttikankaan suunnasta. Tarkoitus on aloittaa kohta myös Varikontien suunnasta. Jälkiliittyjät - ohjeet alareunassa : nopeus on nyt valttia, että ehtii mukaan. Tiukasta aikataulusta johtuen rakentaminen tulee etenemään vauhdilla ja kelirikkoaika asettaa omat haasteensa. Jotta hanke saataisiin aikataulussa maaliin , niin jälkien korjauksessa saattaa olla viivettä. Toivomme kaikilta ymmärrystä ja kärsivällisyyttä asian suhteen. Pahoittlemme mahdollisia esteettisiä haittoja .

Tavoitteena on, että valokuituverkko saadaan pääosin valmiiksi tämänvuoden loppuun mennessä. Valokuituliittymien loppukytkennät voivat osittain mennä seuraavanvuoden puolelle.

Lylyn seudun valokuituhanke on etenemässä. Hankkeen käynnistyminen viivästyi rahoitusmuutosten takia. Nyt kuitenkin rahoitukseen on löydetty ratkaisu ja hanketta voidaan jatkaa.LAMPAAT saapuivat taas töihin 23.5..

ASIOINTILIIKENNEasiointiliikenne LYLY-KORKEAKOSKI ALKOI 13.4. JA JATKUU . LUE UUTISISTA LISÄÄ REITISTÄ JA AIKATAULUISTAperinteinen LYLYN KESÄLAUANTAI 17.07.2021 40-vuotisjuhlatapahtuma siirtyy ensivuodelle 2022 epävarman koronatilanteen vuoksi.LYLYLÄISTEN RETKI MOBILIAAN JA VEHONIEMEN AUTOMUSEOON TEHDÄÄN 16,10.Lauantaina. Retkelle ilmottautumiset KYLÄTUVALLA AAMUKHVEILLA TIISTAINA TAI TORSTAINA- RETKEN BUSSIMATKAT KUSTANTAA KYLÄYHDISTYS. Poikkeamme syömässä Kangasalla Paakarissa.

NAISTENILLAT NYT JOKAKUUKAUDEN VIIMEINEN TIISTAI KYLÄTUVALLA ALKAEN KLO. 18

LYLYNPÅIVÄÄ PERINTEISIN MENOIN VIETETÄÄN 1.11. LYLYNPÄIVÄNÄ

SYYSKOKOUS ON 16.11. KYLÄTUVALLA


JOULUMYYJÄISET MEROSEN KAUPALLA 27-28.11.

Kylätuvalla

Kahvirinki JATKAA tiistaisin ja torstaisin säädösten mukaisesti noudattaen voimassa olevia suosituksia!käsidesiä ja hengityssuojaimia paikanpäällä- TERVETULOA terveenä kahville! Kaikki THL:n suositusten mukaan
KUVIA LAAVURETKELTÄ 14.10.2018